Klubbens historie

 

BK Pletten har eksisteret siden 1993. Klubben blev til kort tid efter at Bowlinghallen Pletten i Vejle åbnede
– deraf navnet Pletten.
Da bowlinghallen Pletten i sommeren 2011 lukkede, valgte en enig klub at flytte klubben til Fredericia Idrætscenter.
Klubben har medlemmer fra 5 år og op efter, som er fordelt med en ungdomsafdeling med ca. 5 medlemmer og en seniorafdeling med ca. 50 medlemmer.

Klubben er tilhørende Region 4 og har igennem tiden været den største klub i denne region, pt. er vi ikke længere den største, men sporer en pæn stigning i medlemstallet, som derved gør at klubben blomstrer på ny.

I BK Pletten er sammenhold og personlighed nøgleord. Netop disse 2 faktorer er det, der gør, at BK Pletten i en tid, hvor man taler om nedgang i licens-antal, stadig vokser stille og roligt. Det, der gør Pletten til noget særligt, er et godt sammentømret klubliv med sammenhold og omtanke for hinanden og fællesskabet.

Vi er en klub med ambitioner om at forblive i divisionsrækkerne, vi har ikke travlt med at nå til tops, men vil opnå det ved stille og roligt at bygge en solid trup op.

Det er dog ikke kun ambitionerne, der skal være og er plads til i klubben, også det sociale er der gjort plads til. Vi har den holdning, at man er lige velkommen i klubben, om man ønsker at nå til tops, eller om man ønsker at være sammen med nogen mennesker for at have det sjovt og for at komme ud og møde andre, der ligeledes vil have det sjovt.

Er du frisk på at møde nye mennesker og få nye venner, så er vi klar til at byde dig velkommen og gøre dig til en del af vores historie.”